Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Hírek, hirdetések

XIII. tanulmányi nap az egyház társadalmi tanításáról

Biztonság és közösség címmel tartják meg február 6-án a XIII. tanulmányi napot az egyház társadalmi tanításáról Csíksomlyón, Hargita Megye Tanácsa Multifunkcionális Központjában. Az „Európának érdekében áll, hogy ura legyen saját sorsának” (Robert Schuman) mottójú rendezvény moderátora Soós Károly lesz. A tanulmányi napon a következő előadók lesznek: Holló László, Jitianu Liviu, Korodi Attila, Markó Béla, Soós Károly és Újházi Loránd. Részvételi szándékukat jelezzék február 3-ig a 0734-994372-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. (–)

 

Jegyeskurzus Sepsiszentgyörgyön

Mindazokat, akik házasságot szeretnének kötni ebben az esztendőben, hívják a Szent József plébánián február 17-én du. 7 órakor kezdődő jegyeskurzusra. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet. A házasságkötés időpontja előtt legalább három hónappal kérik jelezni annak időpontját. (J. Zs.)

 

Új kegytárgyüzlet Kézdivásárhelyen

 

Gyümölcsoltó Boldogasszony napján, február 2-án délelőtt 11 órakor Vargha Béla főesperes-plébános megszenteli Kézdi­vásárhelyen, a Petőfi Sándor utca 50/a szám alatt nyíló Salus Magis Mind elnevezésű új kegytárgy üzletet, melynek választékában megtalálhatóak többek között liturgikus eszközök és ruhák, gyertyák, vallási témájú könyvek, ajándéktárgyak. Szeretettel várják a kedves látogatókat. (O. K. M.)