Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Hírek, hirdetések

Keresem az utam – hivatástisztázó hétvége

Az idén májusban Désen megrendezett Keresem az utam elnevezésű hivatástisztázó hétvége november 11–13. között az Esztelneki Ferences Kolostorban folytatódik. Pantea Tibor kolozsvári ferences házfőnök, dr. Orbán Szabolcs tartományfőnök és szervezőcsapatuk ezúttal is az olyan hivatásukat kereső és tisztázni vágyó fiatalokat hív a háromszéki lelkinapokra, akik meg vannak győződve, hogy van egy Istentől kapott rendeltetésük, aminek felismeréséhez, illetve megszilárdításához szükségük van az elcsendesedésre, a lelki irányításra, a témáról szóló közös elmélkedésre.

A rendezvény az Esz­tel­neki Ferences Kolostorban (Esztelnek 172. szám, Kovászna megye) november 11-én, pénteken este 6 órakor kezdődik, és november 13-án, vasárnap délután ér véget.

A részletekről érdeklődni Pantea Tibor ferences szerzetesnél lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0746-774 701-es telefonszámon, a lelki programról tájékozódni pedig itt lehet: https://youtu.be/snfpt4kHjAc.

  Borsodi L. László

 

ferences sajtóreferens