Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Hírek, hirdetések

Kántorvizsgára vonatkozó tudnivalók

Az Egyházzenei Bizottság szervezésében ebben az évben is kántorvizsga lesz azok részére, akik a szükséges ismeretek elsajátítása után kántori oklevelet szeretnének szerezni. A kántorvizsga folyó év augusztus 29–30. között lesz a székelyudvarhelyi Szent Miklós plébánián. A vizsga kezdete du. 3 óra. Jelentkezni lehet a Segédpüspöki Hivatalban a 0266-372223-as vagy a 0740-898667-es telefonszámokon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A vizsga díja 100 lej. Szállást és kosztot elfogadható áron a plébánia biztosít. Kántorvizsgára csak XII. osztályt végzett abszolválási diplomával rendelkező személyeket fogadunk. (Tamás József, a Zenei Bizottság titkára)

 

KiSérŐ tábor fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családoknak

A szentegyházi Szent Gellért Alapítvány KiSérŐ tábort szervez július 13–17. között Szelterszen. A tábor lehetőség ismerkedésre, kikapcsolódásra és fejlődésre olyan családok számára, melyek sérült gyermeket nevelnek. A program lehetőséget biztosít arra, hogy a szülők ismerkedjenek, megosszák tapasztalataikat, előadásokat hallgassanak gyermekük elfogadása, fejlesztése, integrációja témában.

A tábor programja:

http://www.szentgellert.ro/kisero_tabor_program.doc

Jelentkezési lap:

http://www.szentgellert.ro/jel_lap_kisero_tabor_2016.doc

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

(romkat.ro)