Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Pitypang

KMB-nyaralás

Július 17–20. között Isten arca bennem és a Bibliában címmel lesz felnőttek és fiatalok számára tábor Gyimesfelsőlokon.

Várjuk szeretettel a társulati tagokat családtagjaikkal, bibliaolvasó ismerőseikkel ezekre a pihenési napokra, amelyeknek már hagyománya van!

Jelentkezni június 23-ig lehet Benczédi Katalinnál, a 0745-593390-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Szükséges kellékek a találkozóra: szabad, nyitott szív, Szentírás, jegyzetfüzet + írószer, (ha van) ifjúsági énekfüzet, pohár, kirándulásra alkalmas öltözék, hálózsák vagy pokróc (ha fázós vagy).

 

 

Kincses Sziget gyerektábor (I–VIII. osztályosoknak)

Július 2–5. között lesz Gyimesfelsőlokon Válaszút címmel.

Jelentkezni június 22-ig lehet Henn Magdolnánál, a 0723-040127-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Családos hétvége (fiatal házasok tábora)

Június 26–29. között lesz Gyimesfelsőlokon.

Jó alkalom a házaspári kapcsolat elmélyítésére, közös családi nyaralásra az ige fényében.

Jelentkezni június 17-ig lehet Kovács Teréznél a 0749-536238-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Várjuk szeretettel a régi és az új táborozók jelentkezését. Töltsünk el együtt, közösségi légkörben néhány kedves napot Isten igéjének fényében! (KMB)