Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Fészekmeleg

2013. február 1–3. között a Gyulafehérvári Főegyházmegyei Pasztorális Bizottság Család Munkacsoportja szervezi meg a férjek, édesapák lelki hétvégéjét Csíksomlyón a Jakab Antal Konferenciaközpontban.

A hétvége mottója: Vigyázzatok, legyetek állhatatosak a hitben, viselkedjetek férfiasan, legyetek erősek! Minden dolgotokat szeretetben intézzétek. (1Kor 16,13–14) 

Téma: Férfi. Hit. Hagyomány. Korunk buktatói, lehetőségei a jóra.

Buzdítás: Hozd magaddal édesapádat, apósodat!

 

A hétvége tervezett élőadói:

Czikó László segédlelkész: Ábrahám hite

Dr. Balázs Lajos: A nemi kultúra népi társadalmunkban férfiszemmel 

Simó Gáspár: Mivel külditek iskolába a gyerekeket?

Pintér György (Magyarország): Nevelés. Buktatók – Kihívások – Lehetőségek

A témákat tanúságtételek, kiscsoportos megbeszélések követik. Ugyanakkor lesz filmnézés, közös beszélgetés, keresztút. Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy a résztvevők a csendben mélyebben találkozzanak Istennel, és a szentmisékben, a közös imák alatt, a szentségimádáson erőt kérjenek missziós küldetésük teljesítésére.

 

A program pénteken este 6 órakor kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. 

Részvételi díj: 190 lej/fő. Jelentkezni a www.csalad.ro oldalon lehet 2013. január 1-jétől.

Bővebb információk a 0724-079.612 telefonszámon. Jelentkezés után részletes programot küldünk. Szeretettel várunk mindannyitokat, akik egy kis kikapcsolódásra, pihenésre és lelki feltöltődésre vágytok!