Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Panoráma

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet március 19-én, csütörtökön immár harmadik alkalommal tartotta meg a Szent Pál Központban a Sikeres fiatalok találkozót, amelyre olyan fiatal előadókat hívtak meg, akik szakmájukban sikereket értek el.

Az esemény egyedisége abban állt, hogy azt elejétől végéig a központ önkéntes fiataljai szervezték és bonyolították le. A találkozóra meghívott vendégek szakmájukról, eddigi életükről és tapasztalataikról meséltek. A cél, hogy a válaszút előtt álló fiatalok könnyebben, hasznos tanácsok segítségével dönthessenek jövőjükről, arról, hogy milyen irányba és hogyan induljanak el. A találkozó során magyar középiskolás fiatalok hallgathatták a meghívott vendégeket, Babos Katinka fotóst, marketingest, Butka Gergő értékesítési igazgatót és Matécsa Dávid gitárost eddigi pályafutásukról, elért sikereikről és az oda vezető útról.