Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Hírek, hirdetések

Bibliai alapkurzus lesz Marosvásárhelyen a Deus Providebit házban március 11–13. között (pénteken 18 órától vasárnap 1 óráig). Mi a Biblia? Hogyan keletkezett? Hogyan kapcsolódik az Újszövetség az Ószövetséghez? Mennyire igaz, amit a Biblia ír? Miért Isten Szava? Miért van annyi ellentmondás benne? Hogyan olvassam? Miért ír a Biblia annyi kegyetlenségről, ha a fő üzenete a szeretetről szól? – ezekre és sok más érdekes kérdésre keres választ a program. Előadók: Oláh Dénes plébános és a Katolikus Magyar Bibliatársulat munkatársai. Jelentkezés március 9-éig (0745-348131 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

 

Józanság? Lehetséges!

A Gyulafehérvári Caritas – KI-ÚT konzultációs programja és a magyarországi Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat (KASZ) lelkigyakorlatos programot szervez olyanok számára, akik saját vagy mások függőségétől szenvednek, akik vágynak a józanságra és keresik az utat, illetve szeretnék erősíteni józanságukat.

Helyszín: Csíksomlyó, Szent István Gyermekvédelmi Központ, Szék útja 152. szám.

Időpont: 2016. március 10–13. között, csütörtök 18 órától vasárnap 13 óráig.

 

Érdeklődni és jelentkezni lehet március 7., hétfő 12 óráig Mezei Hajnalnál a 0737-300980-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.