Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Panoráma

A csíkszentdomokosi Márton Áron Múzeum fényképek, korabeli dokumentumok, tárgyi emlékek és Márton Áron-beszédek felhasználásával ismerteti a nagy püspök tanítását és életpéldáját a 20. századi történelem változásainak közepette. Lázár Csillát, a múzeum igazgatóját arról kérdeztük, hogyan, milyen órarend szerint lehet a kiállítást látogatni.

Állandó nyitva tartás nincsen, az érdeklődőket tisztelettel kérjük, jelentkezzenek be előzetesen a következő telefonszámok valamelyikén: Sándor Edit – 0753-990667 vagy Lázár Csilla – 0741-484716, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Mennyibe kerül a belépés? Van-e, lehetséges-e szakavatott tárlatvezetés, vagy a látogató csak magában járja körül a kiállítást?

A körülbelül 50 perces, tárlatvezetést is tartalmazó belépti díj felnőtteknek 4 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak 2 lej személyenként. Mindenkit, egyéni érdeklődőt, csoportokat várunk szeretettel Csíkszentdomokosra!