Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Hírek, hirdetések

Kitüntetés Vencser Lászlónak

Balassi-érmet adtak át dr. Vencser Lászlónak, az ausztriai idegen nyelvű pasztoráció igazgatójának december 20-án a kismartoni ferences templomban megtartott IX. Balassi-mise keretében. A liturgia főcelebránsa Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök volt.

 

Családi életre nevelés az oktatásban – Tapasztalatcsere

A Főegyházmegyei Családpasztorációs Iroda tapasztalatcserét hirdet a Boldogabb családokért iskolai programban részt vevő önkéntes munkatársak, valamint a programba bekapcsolódni vágyó érdeklődők számára.

Ízelítő a tapasztalatcsere témáiból: hivatás, szolgálat, önismeret, erőforrások; a családórák során tapasztalt élmények, örömök, kérdések megosztása, beszélgetések, játék.

Azok jelentkezését várják, akik már a Boldogabb családokért iskolai program önkéntesei, vagyis akik szeretnének bekapcsolódni a programba.

A képzés időpontja: január 15–16.

Helyszín: a sepsiszentgyörgyi Szent József plébánia

Hozzájárulás: 35 RON/ személy

 

További információ és jelentkezés: Csog Ildikónál (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel: 0747-577794) és a www.csalad.ro honlapon.