Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek.

(Lk 2,10)

Közlemény

A Vasárnap újság online változata 2017 januárjától a romkat.ro online portálon érhető el. Az archívum elérhető továbbra is ezen az oldalon.

Panoráma

Beszélgetés az OlvasóklubbanA címben szereplőküldetést választotta a KALOT Egyesület 2014-ben. Tanfolyamaink, népfőiskolai és klubtevékenységeink révén továbbra is hitet, műveltséget, örömet és identitást kívántunk nyújtani a résztvevőknek.

Júniusban elballagtak a lelkigondozói képzés II. évfolyamának végzősei, ugyanakkor elkezdték tanulmányaikat a III. évfolyam hallgatói.

Népfőiskolai tanfolyamaink számos résztvevő számára nyújtottak tartalmas kikapcsolódást, igényes szakmai képzést. A háromhónapos kötetlenebb képzéseink a fotózás, filmkészítés, weblapkészítés, szabás-varrás és a rovásírás szakterületeire fókuszáltak. Továbbra is sikeresen működtek klubjellegű tevékenységeink is: Nők Iskolája, társalgási angol, német és olasz, lelki egészség és preferansz, valamint az olvasóklub, amelynek szeptembertől már harmadik csoportja indult.

Ez az év is megerősített bennünket abban, hogy a keresztény népművelés, a szakmai fejlődésen túl, hozzájárul a közösségépítéshez, a hitbeli, identitásbeli növekedéshez, az érett, felnőtt emberek kiműveléséhez.

Évzáró a lelkigondozói kurzuson

Videotanfolyam. Fotó: Guzrányi Antal-Csaba